Через 20 хвилин зелений чай у термосі вже буде готовий до вживання. Чорний – через 10 хвилин. Трав'яні збори заварюються та настоюються довше, тому можна залити 1 год.

Термос з металевим корпусом тримає тепло протягом 10-12 годин, на відміну від пластикового, який утримує гарячу температуру не більше 6 годин.

По-перше, тому що стінки колби можуть не найкраще зреагувати на цей продукт (як і у випадку з корицею). По-друге, молоко, що містить нерозчинні у воді білки та жири, неминуче залишатиме осад на стінках термосаа значить вам знадобиться більше зусиль для відмивання колби.

Обдайте внутрішні стінки термоса окропом. Насипте заварку із розрахунку 0,5-1 чайна ложка на 1 чашку напою. Залийте кип'яченою водою, що остигнула до 80-85 °С. Закрутіть кришку та дайте настоятися протягом півгодини.