Як заварювати пуер у пігулках 1-2 пігулки спочатку слід розмочити окропом, а потім покласти в термос. Залити водою температурою 90-95 градусів та наполягати 1.5 – 2 години. Якщо протягом наступної години чай не випити, то краще відокремити його від заварки. Інакше настій може стати надто міцним та почати гірчити.

Опустіть таблетку у прогрітий посуд. Залийте гарячу воду та злийте її через 5-7 секунд. Знову залийте воду, цього разу наполягати 10-15 секунд. З кожною наступною протокою час настоювання збільшувати на 2-3 секунди.

1 порцію то ча розм'якшують окропом протягом 5-10 секунд, потім зливають заварку. Місткість заповнюють гарячою водою (90℃) і томлять під кришкою 20 секунд. Потім із чайника готовий напій розливають по піалах. Інтервали витримки збільшують із кожним заварюванням на кілька секунд.

Час наполягання заварки може змінюватись від кількох секунд (15-20) до декількох хвилин (3-5) залежно від ваших уподобань. Всі пуери, незалежно від сорту та зовнішнього вигляду, заварюються окропом.