Домашнє печиво Але й термін зберігання такого печива помітно відрізняється від магазинного. Він значно менший: домашнє печиво можна зберігати у щільно закритому посуді трохи більше 2-х тижнів. Але, чесно кажучи, зазвичай домашня свіжа та смачна випічка розходиться за 2-3 дні.

Домашнє печиво найкраще відправити на зберігання в бляшанку з герметичною кришкою. Якщо подібних солодких виробів велика кількість, то кожну кулю необхідно відгородити пергаментними листами. Пряне печиво (з корицею, гвоздикою та ін.) не можна зберігати разом, інакше усі аромати перемішуються.

якщо сир або сирні вироби пройшли термічну обробку, то їх можна, можливо зберігати протягом 5 днів; готові страви з сиру можна вживати у їжу протягом двох діб; запіканка з сиру придатна до їжі протягом 48 годин; дитячі продукти з сиру можна зберігати трохи більше 36 годин.