Кукурудза ретельно відбирається та обробляється в теплових камерах при температурі 121 °С, щоб забезпечити термін зберігання протягом 12 місяців.

розігріти у НВЧ протягом 1-2 хвилини. Не розкриваючи упаковки варити в окропі протягом 3-5 хвилин. Рік урожаю 2022. Зберігати у темному, сухому та прохолодному місці при температурі від +5°C до +25°C.

Практика показала, що маса зерна кукурудзи, якісно підготовлені до зберігання, відсортовані, знезаражені та охолоджені, можна зберігати без переміщення у складських ємностях 4–5 років, а силосах елеваторів – 2–3 року. Не менш значущим є режим зберігання кукурудзи у охолодженому стані.

Консервована кукурудза зберігається у скляній тарі до 3 років, у бляшаній – до 2 років. Продукт з відкритої банки може чекати свого часу в холодильнику до 2 діб. Його слід тримати у керамічній або скляній тарі.