Скільки можна зберігати курку в холодильнику? від 7 до 10 градусів – до 24 години; – від 4 до 7 градусів – до 48 годин; – від 0 до 4 градусів – 72 години; – від -2 до 0 градусів – не більше 4 діб.Dec 7, 2020
2 дні Скільки часу можна тримати курку в холодильнику? Згідно з рекомендаціями Асоціації сільського господарства США, сиру курку можна зберігати в холодильнику 1-2 дні. Страви з курки мають більш тривалий термін зберігання – 3-4 дні. Зберігання курки при температурі нижче 4 ° С уповільнює зростання бактерій.
Основними критеріями тут є:
- Колір – у свіжого м'яса курки він рожевий, у зіпсованого – сірий. …
- Запах – неприємний кислуватий або аміачний душок супроводжує тільки зіпсоване м'ясо, якого краще позбутися. …
- Тактильні відчуття – при псуванні м'яса курки покривається слизькою плівкою.
Якщо упаковка не пошкоджена, м'ясо може зберігатися набагато довше за зазначену дату. Філе курки. Цей продукт не вартий є навіть через добу після закінчення терміну зберігання. У м'ясі курки міститься багато бактерій, які швидко розмножуються при тривалому зберіганні.