в районі 5-6 місяців – для решти морських риб трохи довше – близько 7-8 місяців – для інших прісноводних видів рибиAug 31, 2020

У середньому різна риба зберігається від 3 до 10 місяців, деякі види риби, наприклад, сардина та сайра, навіть у замороженому стані зберігаються 1-2 місяці. Інші, такі як мінтай та морський окунь, зберігаються до 1 року.

Чи не очищену, з потрухами рибу в холодильнику можна, можливо зберігати кілька годин. За короткий час розпочинається процес гниття. Без холодильника можна, можливо зберігати максимум 60 хв. У вакуумній упаковці термін зберігання на холоді 4 – 5 діб.

5 діб Термін зберігання замороженої в холодильник риби не більше 2-5 діб.