Охолоджений горіх Смак розкритого кокосу зберігається протягом 48 годин у холодильнику. Бажано поміщати плід на полицю, де температурна амплітуда не вагається. Важливо! Смакові властивості цілого плоду не змінюються протягом трьох місяців за температури +5*С.Oct 22, 2020

З чим це можна порівняти, навіть не знаю, неприємний кислуватий смак з присмаком начебто навіть ацетону. Жахливо.

Як зберігати стружку, молоко, воду, м'якоть Кокосова вода може зберігатися у закритій посудині близько 1 тижня у холодильнику. Можна заморозити її в лотку для кубиків льоду або в пакетах для заморожування – Тоді термін зберігання 2 місяці.

Колір шкірки залежить від пори року, коли його було зірвано. Зелені кокоси збирають приблизно через півроку після того, як дерево відцвіте, а коричневим дають дозріти ще якийсь час. Тривалість життя кокосової пальми до 100 років і щороку пальма дає приблизно 450 горіхів.