Охолоджений готовий продукт може зберігатися від кількох діб до півтора місяця. Термін зберігання залежать від самого продукту, так, риба може зберігатися не більше 6 днів, яловичина – близько місяця, а овочі – до 45 днів!

Крім головної своєї функції, су-вид допомагає законсервувати продукт і цим продовжити його термін придатності. Якщо у звичайному стані щось може зберігатися два-три дні, то після обробки в су-виді – до тижня.

Приготовлені в сувіді м'ясо чи рибу можна, можливо покласти в холодильник чи навіть заморозитиЩоб потім у потрібний момент просто кинути на сковорідку порційний шматок, обсмажити і подати гостю.

Зберігайте приготовлені продукти при температурі не вище 3,3 ° С або заморожуйте. Розморожуйте страви повільно в ємності з водою, в холодильнику (при 3,3 ° С) або в гарячій воді в Nomiku при температурі близько 55 ° С (залежно від інгредієнтів). Термін придатності страв у холодильнику не довше 7 днів.