Термін зберігання кокосу Середня тривалість становить 2,5 місяці. Пізніше плід вживати не рекомендується. Кокос зберігається як цілком, так і у вигляді м'якоті та молока.

Як зберігати стружку, молоко, воду, м'якоть Розкритий кокос можна зберігати у холодильнику не більше 2 днів. 5. Кокосова вода може зберігатися у закритій посудині близько 1 тижня у холодильнику. Можна заморозити її в лотку для кубиків льоду або в пакетах для заморожування — термін зберігання 2 місяці.

Умови зберігання: при температурі від +10 до +15°С та відносній вологості не більше 70%. Термін придатності до споживання: 12 місяців.

Як визначити, що кокос не свіжий? Дуже просто. Достатньо, «продірявивши кокос», скуштувати на смак його воду. Якщо горіх свіжий, вона буде рідкою, прозорою та солодкою, без кислого чи гіркого присмаку.