При температурі від 0 до +5 ° C її можна зберігати до 30 діб, при температурі від 0 до -5 ° C – до 2 місяців. В'ялена риба також може зберігатися при мінусовій температурі. Оптимальна температура зберігання – від 0 до -8 °C. У цих умовах в'ялена риба з високим вмістом жиру зберігається 2 місяці, з низьким – 4 місяці.

Для риби гарячого копчення термін придатності у звичайному відділі холодильника становить 2 доби, при зберіганні при температурі від -2 до +2°C термін збільшений до 72 годин. Заморожування риби гарячого копчення при температурі -18 ° C збільшує термін зберігання до 30 діб.

Охолоджена риба може зберігатися максимум 10 днів за температури не вище +3°C. При цьому мають бути дотримані певні умови зберігання: у пінопластовому контейнері, крім риби, повинен бути лускатий лід. Морозиво ж риба може зберігатися від 3 до 24 місяців при температурах не менше ніж -18°C.