Зберігати розморожену рибу можна не більше трьох діб. Головне завдання зберігання не зіпсувати корисний продукт.2 Oct 2020

5 діб Термін зберігання замороженої в холодильник риби не більше 2-5 діб.

якщо на поверхні льоду є тріщини та напливи, значить рибу багато разів заморожували та розморожували. Щоб перевірити морозиво рибу на свіжість, застроміть у неї розігрітий на вогні ніж і понюхайте його. Різкий неприємний запах каже, що продукт заморозили у несвіжому вигляді.

Використовуючи морозильну камеру можна продовжити термін придатності рибини. Складе він 1,5-2 місяці (наприклад, скумбрія або оселедець – 60-80 днів, балик, філе – 15-30 днів). За підтримки постійного температурного режиму, рибка збереже початкові смакові якості.