№1). 5.12. Термін зберігання та реалізації запечених та смажених продуктів зі свинини при температурі від 0 до 8 С та відносній вологості повітря (75±5) % – не більше 5 діб. з моменту закінчення технологічного процесу, у тому числі термін зберігання на підприємстві-виробнику – не більше 24 ч.1 Jan 2002

Свинина, яловичина та інше сире червоне м'ясо проживе у холодильнику цілих 5 днів. А ось після приготування не рекомендується зберігати його понад 4 доби. Фарш можна зберігати на полиці холодильника трохи більше 2 днів.

3 дні Приготовлене м'ясо, як правило, зберігається у середньому 3 дні. Термін зберігання запіканок, тушкованого в соусі м'яса та випічки залежить від інгредієнтів.

Приготоване м'ясо У смаженою вигляді м'ясо обертають у фольгу і зберігають у холодильнику не більше 72 год., при температурі +2 ° – +4 °.