Свинина, яловичина та інше сире червоне м'ясо проживе у холодильнику цілих 5 днів. А от після приготування не рекомендується зберігати його понад 4 доби.

чотири дні Якщо ви відрізали невеликий шматок і хочете зберегти решту, то найкраще обернути м'ясо рушником або паперовою серветкою, щоб воно не обвітрювалося, і покласти у пластиковий контейнер. Таким чином воно може зберігатися три-чотири дні. Якщо температура трохи вища (до 8 градусів), то день-два.

При охолодженні (2 – 4°С) свіже м'ясо можна зберігати декілька днів. Яловичину допустимо зберігати таким чином три – чотири дні, телятину та свинину слід переробити протягом двох – трьох днів, а рубане м'ясо необхідно вжити у день покупки.

Зберігайте яловичину в холодильникукраще на окремій полиці. Ідеальна температура для збереження яловичини – 0 +2 °C.