Саме завдяки свіжості продуктів та відсутності в соусі консервантів термін зберігання домашнього майонезу невеликий. А саме, зберігати майонез, приготований на яєчних жовтках у домашніх умовах, зазвичай можна не більше 5 днів. У холодильнику, у закритій тарі. Чим більше жовтків у рецепті, тим коротший термін придатності.

Досвідчені люди не люблять ризикувати та готують майонез, Прямий перед використанням, це правильний вибір, адже він містить жовтки в сирому вигляді, а вони мають властивість швидко псуватися, тому стандартний термін придатності домашньої заправки становить чотири доби.

Зверніть увагу на зовнішній вигляд продукту: у ньому не повинно бути бульбашок повітря. Якщо є, то він зіпсований. Розшарування емульсії та виділення жиру говорять про те, що продукт, швидше за все, неправильно зберігали або було порушено технологію приготування.

Термін придатності та умови зберігання: від 0С до +10С – 90 діб, понад 10С до +18С – 45 діб. Після розтину зберігати в холодильнику. Об'єм – 230 мл.