Для класичних масляного та заварного кремів встановлений період 72 години (Три доби). Саме такий термін придатності часто бачимо на магазинних тортах.

Кондитерські вироби потрібно зберігати виключно в холодильнику та не довше 2-ї доби. Магазинні торти – якщо десерт виготовлений на основі сирного або вершкового крему, то термін його зберігання не перевищує 18 годин.

Термін зберігання – 3 доби (72 години). Після закінчення цих днів вживати торт небезпечно.

Якщо в торті або тістечка заварний, вершковий, сирний крем або суміш цих кремів, то термін зберігання таких виробів становить 18 годин із моменту виготовлення. Торти та тістечка з йогуртовою начинкою, з начинкою із солодкого вершкового сиру, з цукатами та маком мають термін зберігання 36 годин, як і тістечко «Картопля».