Соки прямого віджиму, що постачаються в охолодженому вигляді, мають обмежений термін зберіганнящо зазвичай не перевищує 1 місяця. Пастеризовані чи стерилізовані соки прямого віджиму можуть мати термін зберігання від 6 місяців до 2 років.
Як зберігати свіжі соки Краще випити сік відразу або протягом години після приготування, зберігши його в чистому посуді із щільно закритою кришкою, у сухому прохолодному місці. Для цього відмінно підійдуть скляні банки або пляшки різного об'єму (від 0,3 літрів до 1 літра) з кришками, що загвинчуються.
Правила зберігання Свіжевижатий сік допустимо тримати в холодильнику, щільно закривши кришкою. Термін придатності такого напою становить 24 години. Вважається, що максимальну користь з власного приготування нектару можна отримати в перші 10 – 30 хвилин після віджиму.