Після розкриття споживчого пакування жири топлені харчові зберігати в холодильнику при температурі від 0 до 6оЗ не більше 7 діб.15 Mar 2017

Як і скільки зберігати Свинячий топлений жир у замороженому вигляді зберігається до 18 місяців, в охолодженому – до 30 діб. Розкриту упаковку з жиром зберігають у холодильнику протягом 7 діб.

Експерти зазначають, що зберігати готову їжу в холодильнику можна до п'яти-сім днів — залежно від того, як обробляється їжа. А продукти в морозилці, наприклад, можуть зберігатися максимально довго.

Харчові жири треба зберігати у темному, сухому та прохолодному місці, у закритому посуді. При зберіганні жиру на світлі посуд повинен бути світлонепроникним. Гусячий жир не можна зберігати тривалий час. Як і все жири, його зберігають у холодному, сухому та темному місці.