Завдяки технології холодного віджиму ми отримуємо більше вітамінів, мінералів та ензимів, ніж при використанні звичайної соковижималки. За допомогою холодного віджиму наші соки довше зберігають смак та свої корисні властивості. мінімум 48 годин у холодильнику.4 Jul 2014

Правила зберігання Свіжовичавлений сік допустимо тримати в холодильнику, щільно закривши кришкою. Термін придатності такого напою становить 24 години. Вважається, що максимальну користь із нектару власного приготування можна, можливо одержати у перші 10 – 30 хвилин після віджиму.

Соки прямого віджиму, що постачаються в охолодженому вигляді, мають обмежений термін зберіганнящо зазвичай не перевищує 1 місяця. Пастеризовані чи стерилізовані соки прямого віджиму можуть мати термін зберігання від 6 місяців до 2 років.

Свіжевижатий сік (Фреш) зберігається недовго. Краще випити сік відразу або протягом години після приготування, зберігши його в чистому посуді із щільно закритою кришкою, у сухому прохолодному місці. Для цього відмінно підійдуть скляні банки або пляшки різного об'єму (від 0,3 літрів до 1 літра) з кришками, що загвинчуються.