Кількість зірок «Мішлен», яку може отримати ресторан, — три. Отримати всі три страшенно непросто. Дюкас відкрив три заклади, які заробили три зірки, — це світовий рекорд.
Робюшона Усього за кар'єру Робюшон отримав 32 такі зірки. Це світовий рекорд у ресторанному бізнесі. У 1987 році Робюшона назвали шеф-кухарем року у Франції. Через три роки ресторанний гід Gault Millau надав йому звання «Шеф-кухар століття».
Вищий критерій оцінки ресторану – три мішленівських зірочки.
Московським ресторанам вперше вручили мішленівські зірки
- Selfie та шеф-кухар Анатолій Козаков.
- «Білуга» та шеф-кухар Євген Вікентьєв.
- Grand Cru та шеф-кухар Давид Еммерле.
- White Rabbit та шеф-кухар Володимир Мухін.
- Biologie та шеф-кухар Катерина Альохіна.
- «Сахалін» та шеф-кухар Олексій Когай.