Одне з найголовніших джерел корисних вуглеводів – незбиране зерно. Цільнозернові продукти не тільки дуже поживні та можуть зарядити енергією на весь день, вони сприятливо впливають на процес травлення і навіть сприяють профілактиці деяких захворювань ШКТ.
Додати трохи цілісних злаків: Додати цілісні злаки, наприклад ячмінь, в овочеві супи та юшки, а булгур – у запіканки або смажені страви. Паніровка з цілісних злаків: Використовуйте вівсянку або подрібнені несолодкі пластівці як паніровку для смаженої курки, риби або котлет зі свинини.
Користь злаків
- Овес. Багатий вітамінами А, В, Е, мінеральними речовинами, клітковиною та жирами. …
- Мал. Джерело вітаміну РР, необхідного для нормальної роботи нервової системи та ШКТ. …
- Кукурудза. Містить амінокислоти, що сприяють омолодження організму.
Apr 9, 2020