У курячих лапках містяться колаген, вітаміни групи В, кальцій, цинк, селен, мідь та залізо. Холодець або заливне з курячих лапок корисні у період активного зростання та для підтримки здоров'я кісток. Гіалуронова кислота з курячих хрящ покращує стан суглобів і підвищує пружність шкіри.

До їх складу, крім колагену, входить ще хондроїтину сульфат та гіалуронова кислота, які запобігають віковій дегенерації хрящів, зберігають їх структуру, посилюють рухливість. суглобів.

Харчова цінність та хімічний склад "Курині лапки, варені".

НутрієнтКількість% від норми 100 ккал
Вітамін В4, холін13.3 мг1.3%
Вітамін В6, піридоксин0.01 мг0.2%
Вітамін В9, фолати86 мкг10%
Вітамін В12, кобаламін0.47 мкг7.3%