Крім клітковини, висівки містять безліч корисних речовин, які стимулюють процеси регенерації тканин та омолодження організму, регулюють роботу не тільки травної, а й серцево-судинної, нервової та м'язової системи.. Це вітаміни, А, Е, група вітамінів В, марганець, цинк, залізо, йод та багато інших.

Рекомендована кількість висівки – Не більше 30 грамів, тобто приблизно 2 столові ложки. Почніть з 1 або 2 чайних ложок на день першого тижня і поступово збільшуйте дозування. Не забувайте випивати 2 літри чистої води на день, адже висівки — це сухий продукт.

Фахівці рекомендують вживати трохи більше 30 г висівки в день (О 1 ч. л. 3 г висівки, 1 ст. л.

Користь висівки Зміцнюють імунну систему організму. Позитивно впливають на стан нігтів, шкірних покривів та волосся. Звільняють організм від шлаків та токсинів, сприяють зниженню ваги. Знижують наявність «шкідливого» холестерину та сприяють очищенню судин.