Переважно обвалювати котлети в панірувальних сухарях, і ось чому. Панірувальні сухарі захищають котлети від пригорання. Не завжди є на кухні гарна сковорода із покриттям проти пригорання. Панування утворює хрумку скоринку, при цьому всередині колети виходять м'якими та соковитими.

У борошно виріб стоїть попередньо обвалювати для того, щоб утворилася смачна і хрумка скоринка. Крім того, обвалявши виріб у борошноБудьте впевнені в тому, що всі соки залишаться всередині, а сама котлета вийде м'якою. Але це ще не все, борошно захистить напівфабрикат від підгоряння.

Можна збити яєчний білок і вмочувати в ньому битки перед тим, як відправити на сковороду. Правда в цьому випадку скоринка на котлетах вийде трохи жорсткуватою, але в іншому білок не вплине на смак. Ще одним альтернативним варіантом є крохмаль, вважається, що це варіант навіть кращий за яєчний білок.