Більшість із природних джерел астаксантину можна знайти у звичайному продуктовому магазині:
- червона форель,
- нерка,
- кижуч,
- кета,
- креветки, раки, краби,
- Червона ікра,
- журавлина,
- томати.
Jan 27, 2022
Найбільша кількість Астаксантину (Astaxanthin) у природі міститься у водоростях Haematococcus pluvialis. Астаксантін міститься в дріжджах, лососі, сьомзі, форелі, креветках, річкових раках та у пір'ї деяких птахів.
Астаксантін збільшує загальне виробництво енергії мітохондріями, що покращує всі функції організму (5). Астаксантін не тільки покращують функцію мітохондрій, але й захищає їх шляхом зміцнення клітинних мембран та знищення шкідливих вільних радикалів.