Більшість із природних джерел астаксантину можна знайти у звичайному продуктовому магазині:

  • червона форель,
  • нерка,
  • кижуч,
  • кета,
  • креветки, раки, краби,
  • Червона ікра,
  • журавлина,
  • томати.

Jan 27, 2022

Найбільша кількість Астаксантину (Astaxanthin) у природі міститься у водоростях Haematococcus pluvialis. Астаксантін міститься в дріжджах, лососі, сьомзі, форелі, креветках, річкових раках та у пір'ї деяких птахів.

Астаксантін збільшує загальне виробництво енергії мітохондріями, що покращує всі функції організму (5). Астаксантін не тільки покращують функцію мітохондрій, але й захищає їх шляхом зміцнення клітинних мембран та знищення шкідливих вільних радикалів.