За статистикою пабів, 75% відвідувачів віддають перевагу саме нефільтрованому пиву. Але чим нефільтроване пиво відрізняється від звичайного? Воно не піддається обробці (фільтрації, пастеризації, консервації як звичайне пиво), тому є натуральним і корисним. Тому його ще називають живим. 25, 2016
Нефільтроване пиво — Пастеризація, що не пройшла процедуру, тобто «живе». У нього яскраво виражений смак, насичений аромат, а головне є складові, які досить корисні для людини.
У складі “живого” пива є колосальна кількість вітамінів та мікроелементів (у 10 разів більше ніж у його фільтрованому побратимі). Насичене, нефільтроване питво має яскравіший смак і виражений аромат, більш калорійно, ніж фільтрований напій.
Під час обговорення користі, про шкоду нефільтрованого пива забувати не можна. Негативна дія на організм обумовлена наявністю алкоголю. При зловживанні знижується мозкова активність, порушується моторика, руйнівний вплив піддається печінку.