ЧИМ ВІДРІЗНЯЄТЬСЯ ЦІЛЬНОЗЕРНОВЕ МУКА ВІД ЗВИЧАЙНОГО МУКА (ТОНКОГО ПОМОЛУ)? Головна відмінність – у ступені помелу зерна пшениці. Цільнозернове борошно – це борошно з висівками, а борошно тонкого помелу – це чисте борошно, висівки при такому молитві відсіюються.Mar 28, 2018

Користь цільнозернового борошна: багатий склад У цільних зернах пшениці, які перемелюють у борошно, багато вітамінів, мінералів, клітковини, білка та жирних кислот. Так, вона багата на вітаміни групи B, включаючи ніацин (В3), тіамін (В1) і фолієву кислоту (В9).

Всю пшеничну борошно у рецепті ви абсолютно без шкоди можете замінити на цільнозернову пшеничну, спельтову або півб'яну.

Цільнозернове борошно виробляється з цільного зерна і містить висівки, на відміну від так званої білої борошна, Що виробляється тільки з частини зерна після видалення з нього зовнішньої оболонки та зародка, шляхом очищення та шліфування.