Пивні дріжджі збагачені комплексом вітамінів, серед яких вітамін В, хром, селен та білок. Харчові дріжджі відрізняються від пивних та поживних властивостей. У пивних відсутній вітамін В-12 і міститься хром. Пивні дріжджі можна додавати в тваринні корми як натуральний репелент від розвитку бліх.Feb 1, 2020
Істотна відмінність пивних дріжджів від хлібопекарських – наявність спиртової основи з досить різким запахом та гіркуватим смаком. Дріжджі цього виду належать до неактивних, необхідних приготування пива. Вони є цінним джерелом вітамінів та мікроелементів.
Завдяки своєму сирно-горіховому смаку харчові дріжджі можна додавати практично у всі страви та закуски для отримання додаткового білка, вітамінів, мінералів та антиоксидантів.
Дріжджі – Прекрасне джерело вітамінів групи В, C, D, E, F, PP і 17 амінокислот. Вони також дарують організму антиоксиданти, мінерали, жирні кислоти, рослинні ферменти та найважливіші мікроелементи, серед яких калій, хром, кальцій, фосфор, цинк, залізо, натрій, сірка, мідь.