Фетучіні – це тонкі плоскі смужки тіста шириною близько 7 мм: вони схожі на тальятелле, від яких відрізняються лише більшою шириною.

Пасту фетучіні часто поранюють з тальятелле. Єдина відмінність між ними – ширина. Якщо у фетучіні вона становить 3-5 мм, то у тальятелле 6-10 мм. Крім того, якщо при виготовленні пасти зробити смужки тіста ще ширше, то вийде паппарделле, якщо навпаки зменшити до 1-2 мм — тальєрини.

Фетучіні Альфредо
ОсновніПаста фетучіні, пармезан, вершкове масло.
МожливіВершки, курка, креветки, яйця, крохмаль.
Подання
Тип стравиГоловна страва

Виделкою витягни дві-три макарони до рівня грудей. Після чого намотуючи рухом на себе, поступово опускай вилку. Коли ти закінчиш це захоплююче заняття, клубок, що вийшов, повинен опинитися в твоїй ложці.