Секретний інгредієнт (аналог Merchandise 7X) – 2,5 унції Цукор – 30 фунтів (14 кг) Рідкий екстракт листя коки – 4 американські рідкі унції (118,3 мл) Вода – 2,5 галона (9,464 л).

Кофеїн – він дає легку гіркоту; Карамель, яка виробляється спеціально для кокаколищоб надати напою характерного кольору; Фосфорна кислота – через неї кокаколи набуває терпкості в смак; Натуральні ароматизатори.

Кошеніль, або кошенільний червець, (фр. cochenille, від ісп. cochinilla) – збірна назва декількох видів комах з загону напівжорсткокрилих, з самок яких добувають речовину, що використовується для отримання червоного барвника – карміну.

І компанія Coca-Cola була змушена розкрити секрет, з чого насправді роблять колу. Це виявилася рідина, отримана з комахи Cochineal (Кошеніль). Кошеніль – це комаха, яка живе на Канарських островах та в Мексиці.