склад: борошно пшеничне, цукор, олії рослинні (рапсова, пальмова), вода питна, глюкозно-фруктозний сироп, крохмаль пшеничний, розпушувачі (гідрокарбонат натрію, гідрокарбонат амонію), сіль, емульгатор (лецитин СОИ). МОЖЕ ЗМІСТ У НЕЗНАЧНІЙ КІЛЬКОСТІ МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ.

Одне з найбільш хвилюючих питань: "Як Oreo отримує свій чорний колір?", залишається без відповіді. Компанія-виробник це приховує, а в народі називають три причини. Згідно з першою – печиво виходить чорним через високий відсоток особливого какао (Dutch-process cocoa), який робить продукти темнішими.

Також передбачається, що назва могла піти від французького Or – золото, так як перша упаковка мала золотий відблиск. Але не виключено і те, що своя назва печиво отримало завдяки легкій і приємній за звучанням вимовою цього слова. В той час Oreo виробляли в Челсі (район Манхеттена).