Кефір – це кисломолочний напій. Щоб його отримати, сквашують свіже та пастеризоване молоко з кефірним грибком. Біфідок – підвид кефіру, в який на етапі заквашування додали біфідобактерії.. На вигляд він не відрізняється від звичайного кефіру, тільки густіший.Feb 4, 2021

За наявності будь-яких захворювань на вибір кисломолочного напою доводиться підходити відповідальніше. Тут вибір частіше робиться на користь біфідока. Адже завдяки заквасці із застосуванням біфідобактерій, спектр корисних властивостей. біфідока ширше, ніж в інших кисломолочних продуктів, у тому числі кефіру.

Як і всі кисломолочні продукти біфідок допомагає підтримати баланс мікрофлори в кишечнику та підвищує опірність кишечника. Пробіотики і лактобактерії, що містяться в ньому, зміцнюють імунітет людини.

Біфідок дає чудовий ефект і за профілактики дисбактеріозів. Стан людини покращується, у неї починає нормально працювати шлунково-кишковий тракт, відновлюються обмінні процеси. Склянка біфідока на ніч неодмінно благотворно відгукнеться на нашому самопочутті, зніме багато проблем.