При покупці м'яса без спеціальної упаковки слід пам'ятати про те, що його не можна зберігати в пакеті, оскільки воно відразу ж задихається, змінює колір і псується. Щоб продовжити термін зберігання такого м'яса, експерт радить використати пергаментний або крафт-папір.Jan 31, 2018

Краще помістити його в харчовий контейнер, неметалічний посуд з кришкою, пергаментний або крафт-папір. М'ясо птахи можна зберігати близько 2-х днів у сирому вигляді. Яловичина, свинина та інше червоне, сире м'ясо Збереже свої властивості протягом 5-7 днів, залежно від температури холодильника.

При купівлі свіжого м'яса на вагу, не поміщайте його в поліетиленовий пакет, так як воно змінить колір і почне «задихатися». Краще загорнути м'ясо в пекарський папір і помістити в холодильник. Головне пам'ятати, що приготувати м'ясо потрібно протягом трьох днів.

Свинина, яловичина та інше сире червоне м'ясо проживе в холодильнику цілих 5 днів. А ось після приготування не рекомендується зберігати його понад 4 доби. Фарш можна зберігати на полиці холодильника трохи більше 2 днів.