До продуктів з високим вмістом білка відносяться горіхи: мигдаль (21 г білка в 100 г мигдалю), кешью (18 г), фундук (15 г), фісташки (20 г), волоський горіх (15 г).May 10, 2017

Найбільша кількість протеїну міститься в яєчних білках, білому м'ясі, сирі, сої, квасолі, горіхах. Ці продукти, багаті на білок, знаходяться у вільному доступі і повністю задовольняють норму споживання, незалежно від цілей.

Рослинний білок100 г продукту) Спортивний протеїн: до 75 г. Соєві продукти: 30-50 г (тофу, соєве м'ясо, соєве молоко). Горіхи: 10-20 г (пекан у середньому містить 10 г білка на 100 г продукту, кешью – близько 13 г, кедрові, лісові та волоські горіхи – 15 г, мигдаль та фісташки – до 22 г, арахіс – 23–26 г).

Тунець – однозначний лідер у тому числі. Це справжня криниця білка. У його складі – 25 грам на 100 грам продукту.