Випікати коржі у розігрітій духовці при температурі 180-200 градусів до золотистого чи світло-коричневого кольору. Це займає приблизно 5-7 хвилин. Готові коржі можна покласти на решітку для остигання, а потім зібрати в стопку.

Для електричної духовки завжди використовуємо режим "верх низ". При цьому режимі бісквіт рівномірно пропікається з усіх боків, і так само не піднімається гіркою. Конвекція для випікання бісквіту в електричній духовці підходить менше, але бувають випадки, коли немає можливості увімкнути режим "верх низ".

Замісити тісто з решти борошна, олії, води, солі та оцту. Довго місити не треба, тісто має виглядати ніби недомішаним. Забрати в холодильник на 3-4 години, а краще на ніч.

Поставити торт Наполеон у холодильник на 8-12 год. Перед подачею на стіл торт Наполеон посипати крихтами, що залишилися від коржів. За бажанням десерт можна прикрасити свіжими ягодами, шоколадними фігурками або мигдальними пелюстками.