Відгодівля слід починати при досягненні ваги 300 кг і закінчувати у віці 15-18 місяців. У цей період бичок щодня додаватиме у вазі до 1300 г і на момент вибою досягне 400-500 кг.
Абердін-Ангуська чорна На думку фахівців, найкращою породою Для отримання чудової мармурової яловичини сьогодні вважається м'ясна Абердін-Ангуська чорна. Ці безрогі бички було виведено 1879 року у північних шотландських графствах Ангус і Абердин.
Додавання зернофуражу дозволяє відгодувати бика до 500 кг за 18 місяців.Норма вживання зернофуражу на добу:
- від 1,5 до 3 місяців – максимум 600 грамів;
- до 6 місяців – 3,5 кг;
- до 12 місяців – 9 кг;
- до 18 місяців – від 10 до 14 кг залежно від породи.
На успіх відгодівлі бичків дуже сильно впливає кількість споживаного корми. Зазвичай тварина вагою 200 кг має поїдати близько 4,5 кг сухої речовини на день, тварина вагою 600 кг – близько 9,5 кг.