Забивати поросят можна вже після досягнення 6-7 місяців, їхня вага буде 50-70 кілограмів. В'єтнамські свині – порода м'ясна, беконна. Прошарок сала складає всього 2-4 см, а решта – дієтичне м'ясо. При цьому до 24-30 кілограмів поросята в'єтнамської породи ростуть «у м'ясо».

Особливості породи В'єтнамська вислобрюха свиня відрізняється високою скоростиглістю, статевої зрілості свинки досягають у віці 4 місяців, кабанчики – в 6 місяців. Вони добре використовують пасовищу, мають високий імунітет.

Зовні тварини відрізняються від звичайних свиней короткими ногами та великим животом. Також у них тонкий хвіст та примружені очі. Крім зовнішніх відмінностей, ця порода відрізняється смаком та кольором м'яса. Відтінок м'яса буває від світло до темно-рожевого.

Вони до 8 місяців активно збільшують м'язову масу. За відповідного рівня годівлі повнорационными комбікормами до 8-9 місяців вони набирають товарний вигляд, досягнуть забійної кондиції. Якщо відгодовувати свиню занадто довго, вона припиняє набирати м'язову масу, проте активно нарощує сало.