Цибуля містить субстанцію під назвою простагландин, яка природним чином знижує в'язкість Крові та допомагає зменшити артеріальний тиск уповільнює прогресування хвороби нирок.10 Feb 2022

Вони – джерело антиоксидантів, які захищають організм та сприяють оновленню клітин, тканин та органів. Однак, пам'ятайте, що овочі, що містять оксалати, підвищують ризик утворення каменів у нирках. Якщо у вас є схильність, краще відмовитися від шпинату, буряків, щавлю, а також арахісу і шоколаду.

Для нормального функціонування нирок та профілактики їх захворювань рекомендуємо вживати в їжу жирну рибу, солодку картоплю, зелені овочі та оливкову олію. Лосось, тунець та інша жирна риба, багата на жирні кислоти омега-3, можуть стати корисним доповненням до будь-якої дієти.

Їжа з високим вмістом натрію протягом тривалого часу викликає збільшення нирок та їх клітин. Це також призводить до фіброзу нирок, що викликає затвердіння нирок, втрату функції нирок, що зрештою сприяє розвитку нирковий недостатності.