Закон торкнувся сорбетів та фруктового льоду, які закликали назвати фруктовим десерт. Так виробники не могли продавати свою продукцію, доки фруктовий лід не отримав нових стандартів виробництва. У результаті компаніям довелося припинити маркувати продукцію як морозиво та розробити нову упаковку.
Вижміть сік з лимона. Змішайте лимонний сік із шматочками ананаса та водою (можете змішати все в блендері для однорідності). Залийте суміш у форму для ескімо, вставте палички і відправте в морозильник не менше ніж на чотири години.
Все, що потрібно для того, щоб отримати незвичайний лід для напоїв – змішати ягоди з колою, розлити у формочки для льоду та заморозити. Такі кубики підходять для будь-яких напоїв і дуже ефектно. Звичайна вода у міру танення льоду набуде легкого смаку вишневої. коли.