У Росії виробники розливають напої в кегі європейських виробників. Найбільш затребуваний обсяг пивних кег 50 л та 30 л. У Європі – обсяг 20 та 30 л.

Продавець періодично зважує розкриті кегі. Після чого з початкової ваги запечатаної тари віднімають кількість пива, яке реалізували з кега. Основна складність полягає в тому, що доведеться постійно зважувати кегі, А вони мають досить велику вагу.

Існує 8 типів таких кег – 10 літрів, 15 літрів, 20 літрів (з висотою 47,4 та 40 см), 30 літрів (4 види різної висоти та діаметру). PLUS KEG – це копія ємностей DIN, тільки вкрита поліуретаном. Широко застосовуються ті ж обсяги 50 літрів, 30 літрів та 20 літрів.