Смажені котлети викладають на лист і додають 2-3 столові ложки олії, після чого «парять» котлети 10-20 хвилин. 3. Можна обсмажити котлети лише 5-6 хвилин, а потім довести їх до готовності в каструлі, в яку додають воду (шаром до 1 см) і гасять на плиті або в духовці під закритою кришкою.2 Mar 2022

Викладіть котлети на змащене маслом лист і відправте в духовку, розігріту до 180-200 градусів. Через 15–20 хвилин вилийте на деко півсклянки води та запікайте котлети ще 10-15 хвилин. У духовці також можна довести до готовності обсмажені котлети.

Пропарювати котлети можна у мантоварці. Котлетки кладуть на ґрати, у нижню каструлю наливають багато води. Зібраний прилад із закритою кришкою ставлять на плиту, вода нагрівається, пара йде вгору та робить термічну обробку. Кипіння води у мантоварці триває 15-20 хвилин.

Якщо котлети вийшли сирими всередині і сильно просмаженими зовні – просто додайте в сковороду воду, накрийте кришкою і протушкуйте трохи.