Від 1 години до 5 і більше годин. Це залежить від грилю, кількості та типу використовуваного вугілля, а також ряду інших факторів, серед яких температура повітря, вітер та матеріал грилю. Все це впливає під час горіння.
Всипаємо вугільні брикети, накриваємо дровами, злегка поливаємо рідиною і через пару хвилин. розпалюємо вогонь. Через 15-20 хвилин усі дрова згоряють і гриль готовий до приготування.
Види палива для твердопаливних котлів та порівняльна таблиця їх теплотворної здатності
Вид палива | Теплова здатність, ккал/кг |
---|---|
Вугілля дерев'яний | 7500 |
Кам'яний вугілля | 7400 |
Мазут | 9800 |
Дизельне паливо | 10200 |
•Sep 1, 2016
Полум'я від паперу розпалить вугілля. Дайте вугіллю розгорітися протягом 15-20 хвилин, Поки вони всі не стануть червоними. На вигляд вугілля ви відразу зрозумієте, що він готовий для початку приготування їжі. Коли вони розжаряться до білого і покриються тонким шаром сірого попелу, значить, вони готові.