У побутовому холодильнику вдається зберегти якість в'яленого м'яса аж до чотирьох місяців, якщо використовується вакуумна упаковка, термін можна продовжити аж до півроку. Якщо ж комбінувати вакуумний пакет і морозильну камеру, м'ясо збереже свої якості протягом року.
Коли шматок майбутньої шинки покривають сіллю, остання витягує воду на поверхню м'ясазвідки волога випаровується. Крім того, сіль перетворює поверхню м'яса та його верхній шар у вороже середовище для бактерій. Такий рівень солоності зневоднює м'ясо, перетворюючи його на в'ялене.
М'ясні чіпси готують із високоякісної свинини та курячого м'яса. Їх упаковують у газовому середовищі, що зберігає вітамінно-мінеральний комплекс і захищає продукт від негативного впливу довкілля протягом усього терміну придатності. Продукт зберігається при температурі від 0 до 25 ° С протягом 9 місяців.