Термін зберігання – кілька тижнів. Тримати порізану або цибулю в холодильнику можна до 7 днів. Інакше він погниє, в'яне або засохне.

1 Цибуля рекомендується зберігати в закритих приміщеннях, що вентилюються, при температурі повітря від 0 до 10 °С включно не більше 5 діб; понад 10 ° С включно – трохи більше 3 сут.

Крім того, не забувайте провітрювати приміщення або шафу, в якій зберігаються запаси. Фахівці рекомендують робити це щонайменше раз на 2–3 тижні.

Цибуля Волога в холодильнику ─ не найкращий друг для свіжості цибулин (особливо обполовинених). Через неї навіть цілий неочищений цибуля стає м'яким і швидко псується. Крім того, надмірна вологість сприяє зростанню шкідливих бактерій та швидкому заплесневенню.