Зберігати в холодильнику та використовувати або заморозити протягом 1–2 дні з моменту покупки. Краще зберігати фарш у холодильнику в тій упаковці, де він був куплений; Не відкривайте упаковку до початку приготування. Фарш можна заморозити, в цьому випадку його можна зберігати до 3-4 місяців без шкоди для його якості.

М'ясний Свіжий сирий фарш з яловичини або свинячого м'яса може протриматися в холодильнику при температурі до +6 градусів 12 годин, у морозилці при -18 градусах – 3 місяці. Ялов'ячий та свинячий напівфабрикат можна тримати при плюсовій температурі не довше 1-2 годин.

Вживання в їжу несвіжого або зіпсованого м'яса може не лише спричинити розлад роботи травної системи, а й стати джерелом смертельного отруєння», – йдеться у повідомленні.

Варений фарш Зварені готові кульки із пропущеного через м'ясорубку м'яса можна, можливо тримати в холодильнику 12-15 годин. У морозильній камері зберігання зовсім небажано, але якщо інакше ніяк, то термін придатності складе 3-4 дні.