Охолоджений продукт необхідно приготувати протягом 24 годин, а заморожену лазанню можна, можливо зберігати на випадок раптового приходу гостей або щоб якось увечері порадувати себе та свою родину.

Можна, можливо приготувати лазанню і заморозити у вже готовому вигляді після духовки. Готову лазанню остудити до кімнатної температури, потім обернути харчовою плівкою та переставити в холодильник мінімум на 2 години. Після цього переставити в морозильну камеру, приклеївши до страви етикетку із зазначенням необхідної інформації.

Духовка: добре прогріти духовку до 180-200? Розмістити заморожену лазанню в лотку без плівки в духовку та розігрівати 25-30 хвилин. Для отримання м'якшої консистенції тесту необхідно розігрівати лазанню в лотку з відкритою плівкою 15-20 хвилин, потім останні 10-15 хвилин без плівки у вказаному вище режимі.