Завжди перед святами роблю заготівлі заздалегідь, пізніший термін був 1 місяць. Випікаю обрізаю по потрібних діаметрах збираю в стопочки і щільно пакую в плівку, зберігаю в сухому місці, не в холодильнику. За складом це те ж печиво і в магазинах термін придатності до 6 місяців.

У особисто приготовлених за класичним рецептом з яєць, цукру та борошна коржів термін придатності становить 3-5 днів. Якщо у складі коржа крім яєць є фрукти або кисломолочні продукти, то його треба обов'язково використовувати одразу або зберігати у холодильній камері до 3 днів. Залишати в кімнаті не можна – зіпсується.

Медовик – 36 годин при кімнатній температурі до +20 градусів і 120 годин при зберіганні в холодильній камері. Торт "Наполеон" – 48 години, проте термін зберігання десерту, що має у своєму складі консервант, збільшується до 120 годин.

Торт потрібно просочувати 4-8 годин. Наш торт медовик зі сметанним кремом готовий.