Термін зберігання замороженого СИРОГО фаршированого перцю – 1,5 місяці. Термін зберігання замороженого ПОВНІСТТЮ ГОТОВОГО фаршированого перцю – 3 місяці. Після розморожування продукти повторно заморожувати не можна.

Наповнити перці начинкою з м'яса, рису та овочів. Потім фаршировані перці викласти в поліетиленові пакети так, щоб вони не торкалися один одного. Я фасу перці по 3-4 штуки в кожен пакет. Пакет з перцями, фаршированими м'ясо і рис, закрити і відправити в морозильну камеру.

Фарширований перець дістати з морозилки, помістити вертикально в каструлю і залишити на час, поки ви займаєтеся приготуванням соусу. Перці трохи відтануть, але залишаться замороженими. Спеціально розморожувати їх не потрібно! Розігріти у сковороді пару ложок рослинної олії і пасерувати цибулю, нарізану кубиками.

Перець, призначений для заморожування повністю, ми поміщаємо на плоску поверхню (обробну дошку) покриту паперовим рушником і відправляємо в морозильну камеру. Приблизно через 2-3 години болгарська перець достатньо проморозиться і ми зможемо скласти його як пірамідку (вставляючи один в один).