Куряча грудка на кістки та зі шкірою приготується приблизно за 30 хвилин. Філе звариться за 20-25 хвилин, а якщо порізати його на шматочки – за 10-15 хвилин.

Максимальний час, протягом якого вариться грудка – 30-40 хвилин. Після цього вона починає втрачати свої гастрономічні якості та просто сохнути. Щоб м'ясо вийшло смачним та соковитим, його краще не класти в холодну воду, а дочекатися, поки вона закипить, після чого викладати грудку у каструлю.

Увімкніть вогонь Накрийте кришкою каструлю і доведіть до кипіння. Слідкуйте, щоб рідина не втекла. Зменшіть вогонь і варіть курячу грудку протягом 20 хвилин. Якщо ви нарізали її на шматочки, може вистачити 10 хвилин.