Щоб стегенця просмажилися як слід, їх слід готувати на сковороді не менше 30 хвилин – по 15 з кожного боку. Якщо стегна попалися великі, можна збільшити час приготування до 35 хвилин. Смажити довше 40 хвилин не рекомендується, інакше м'ясо може втратити соковитість.Dec 11, 2020

На плиті курячі стегна зваряться на мінімальному вогні за 25-30 хвилин після закипання води.

Час смаження курячих ніжок залежить від їхнього розміру. Для приготування гомілок невеликого розміру потрібно 20-25 хвилин. Ніжки середнього розміру необхідно смажити 25-30 хвилин. Великі за розміром гомілки готуються 30-40 хвилин.

Викласти в соус обсмажені раніше курячі стегна, розмішати, щоб стегна були поступово покриті соусом. Довести до кипіння, зменшити вогонь та гасити під кришкою на повільному вогні 35-40 хвилин до готовності м'яса. Смачні та ароматні тушковані курячі стегна готові. Приємного апетиту, радуйте своїх близьких!