Скільки варити рибу

  1. Мінтай та Скумбрія варяться від 5 до 10 хвилин після закипання води
  2. Мойва та Зубатка варяться протягом 10 або 12 хвилин
  3. Форель, Горбуша та Судак готуються від 10 до 15 хвилин
  4. Оселедець, Тріску, Камбалу та Стерлядь потрібно варити приблизно 15-20 хвилин
  5. Щуку варять 20-25 хвилин після закипання води

Кижуч (англ. Coho salmon) – це один із видів риби в грі. У порівнянні з малоротим окунем, кижуч більший екземпляр, але калорій з нього стільки ж. Є цю рибу сирий не рекомендується – можна, можливо отримати харчове отруєння.

1Рибу почистити. Риб'ячі голови та хвости залити водою, варити 25-30 хвилин. Потім їх вийняти (вони нам більше не знадобляться), бульйон за бажання процідити. Рибу нарізати невеликими шматочками.