Скільки варити рибу
- Мінтай та Скумбрія варяться від 5 до 10 хвилин після закипання води
- Мойва та Зубатка варяться протягом 10 або 12 хвилин
- Форель, Горбуша та Судак готуються від 10 до 15 хвилин
- Оселедець, Тріску, Камбалу та Стерлядь потрібно варити приблизно 15-20 хвилин
- Щуку варять 20-25 хвилин після закипання води
Кижуч (англ. Coho salmon) – це один із видів риби в грі. У порівнянні з малоротим окунем, кижуч більший екземпляр, але калорій з нього стільки ж. Є цю рибу сирий не рекомендується – можна, можливо отримати харчове отруєння.
1Рибу почистити. Риб'ячі голови та хвости залити водою, варити 25-30 хвилин. Потім їх вийняти (вони нам більше не знадобляться), бульйон за бажання процідити. Рибу нарізати невеликими шматочками.